Den yngste av de to herrene kommer fra Øksnes kommune og er ilagt en bot på 15.000 kroner, subsidiært 30 dager i fengsel, for å ha stukket av fra en av vegvesenets trafikkontroller i mai. Da han senere stoppet på grunn av annen trafikk, og ble bedt om å fremvise vogn- og førerkort, kjørte han videre uten å vise dette. Mannen har også to ganger tidligere blitt stoppet mens han kjørte personbil uten å ha gyldig førerkort.

Manglet gyldig førerkort

Hadselmannen i 90-årene rømte ikke fra trafikkontrollen, men kunne heller ikke fremvise gyldig førerkort. For dette er han ilagt en bot på 8000 kroner. Det samme gjelder mannen i 70-årene fra Bø, som også kjørte personbil uten gyldig førerkort.

Campingtrøbbel

Også yngre menn har blitt stoppet uten gyldig førerkort. En mann i 30-årene fra Bodø er ilagt en bot på 5000 kroner for å ha kjørt personbil med campingvogn med en totalvekt på over 3500 kilo, til tross for at han ikke hadde gyldig førerkort for dette.

Også en mann i 30-årene fra Andøy kommune er ilagt en bot på 8000 kroner, subsidiært 16 dager i fengsel, for at han i september kjørte personbil til tross for at han ikke hadde gyldig førerkort for dette.