Selv om gjestene var med i starten av kampen, var det ingen reell målestokk for sortlandsguttene, som vant en fullt fortjent seier. Sortland lyktes ikke helt med i passningsspillet  i store deler av førsteomgangen, men kom likevel til flere sjanser. Sindre Thunestvedt laget det første målet, etter det som må kunne kalles et lompeskudd.

Den solide midtstopperen Tom Mezs punkterte kampen midt i andre omgang, da han stanget inn to null. Og selv om Stålkameratene hadde muligheter, var hjemmelaget aldri truet.

Les VOLs liveoppdatering fra kampen.

- Var flaks

Målscorer Thunestvedt er godt fornøyd med gjennomføringen av kampen.

- Vi vinner greit og har god kontroll på kampen. Vi burde kanskje scoret flere mål, men det viktigste er tre poeng nå i innspurten, sier han etter seieren over Stålkameratene.

Thunestvedts mål, som var kampens første, kan ikke plasseres kategorien superskudd.

- Jeg må ærlig innrømme at det var flaks, men slik er det av og til, og ballen gikk i mål, sier han fornøyd.

Fornøyd trener

Trener Steve Edvardsen er også tilfreds med tre poeng.

- Vi kontroller kampen. Vi har kontroll hele veien. Ja, vi kan score mer, men det er en litt dårlig matte ut på som gjør at ballen ikke triller like fort alltid, slår han fast.

Neste kamp for Sortland går borte mot Sandnessjøen kommende lørdag, før de avslutter mot Melbo på hemmebane, en uke senere. Tabellen i 3. divisjon avdeling 11, ser du her.

Trepoengsbørsen:

3 poeng: Per Erik Karlsen

2 poeng: Tom Mezs

1 poeng: Marius Jørgensen