– Selv om det gjenstår et par, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen.

Først ut er DJ Mangoo, eller Mattias Brånn fra Uppsala, Sverige, som er kjent for sin suksess med hiten "Eurodancer". Nylig har han samarbeidet med stjerner som Alan Walker og Mike Perry, og har fått over 200 millioner streams siden sitt gjensyn med musikkverdenen med superhiten “Play”.

Stavangerkameratene Foto: Pressefoto

I tillegg til Mangoo, kommer Stavangerkameratene til Fæsterålen.

Gruppen, som består av fire av Norges mest kjente musikere, har oppnådd enorm popularitet gjennom sine live-opptredener og hits som stadig dominerer norske spillelister. Låta "Bare så du vett det" har nesten sammenhengende i 6 år nå vært inne blant Spotifys 200 mest spilte låter i Norge og har mottatt 5 x platina med over 30 millioner streams.

– Stavangerkameratene har vi prøvd å få til flere år tidligere. De er steike god live, og det er et veldig godt utgangspunkt for massedans på Fæsterålen, sier festivalsjefen.

Sist, men ikke minst er Fæsterålens husband, Loveschack, klar til å gjøre comeback med 80-talls hit og splitthopp. Bandet har blitt fast inventar på festivalen, og lover nok en gang å levere et spektakulært show som reflekterer deres dype forbindelse med festivalens publikum.

– Det blir liksom ikke helt Fæsterålen uten Loveschack. Det virker det som både vi og publikum er enige om, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen.

– Overgår fjoråret

Pedersen sier at med responsen de har fått til nå, er det nesten rart å tenke på at de i en periode vurdert å ikke arrangere festival i år.

– Billettsalget overgår fjoråret, så det virker som vi har truffet bra på artistene. Vi er derfor veldig glade for å lansere de vi lanserer nå, og så gleder vi oss til å avsløre et par hemmeligheter til om kort tid, sier festivalsjefen.

Fra før av er Timbuktu, Emilie Hollow, Carina Dahl og Rotlaus lansert.