Lagoppstillingene er som følger:

Melbo

Brønnøysund

Dommer er Ole Johan Løvberg Lillebuen fra Andenes, som har Michael Wikestad Pedersen fra Kvæfjord IL, og Frank Tore Nilssen fra Stokmarknes IL med seg som assistenter.

00: Der blåser dommeren kampen i gang. Brønnøysund har avspark. Bortelaget stiller med et lag som virker bemerkelsesverdig ungt. 03: MILs Einar Pettersen er en åpenbar forsterkning for hjemmelaget. Fra backplassen kan han bli et viktig angrepsvåpen gjennom kampen.

05: Det er imidlertid Brønnøysund som har det første forsøket som minner om en sjanse. Martin Brun i buret til MIL har full kontroll på skuddet. Minuttet senere er Adrian Pedersen på hjemmelaget i ferd med å bli spilt alene gjennom. Brønnøysund berger seg.

07: MILs Kristoffer Moss får snudd seg i bortelagets felt, men makter ikke å få fart på skuddet. Keeper redder enkelt.

12: Hjemmelaget ser ut til å ha full kontroll på kampen, i det Brønnøysund får lagt inn i feltet. Bortelaget er en liten tå unna skåring, men ballen går høyt over.

18: Melbo er et spillende lag, men sliter med å spille seg til sjanser. Når langet halveis ut i første omgang satser hardere på å komme gjennom, gir det rom for Brønnøysund til å kjøre kontra. Stadig uteblir de store sjansene.

21: Det er Adrian Pedersen som står for kampens første store sjanse, da han fyrer ballen over mål fra sin posisjon innenfor sekstenmeteren.

22: Einar Pettersen bruker den store farten sin da han passerer flere av bortelagets spillere, og får lagt inn fra dødlinja. Kristoffer Moss header like over. Nå begynner det å henge skåring i luften.

MÅÅÅÅL!

25: Det var Einar Pettersen som fikk den store gleden av å sette inn 1-0. Upresset fra sekstenmeteren kunne han trille ballen i det lengste hjørnet for keeperen, med sin venstre fot. Pen skåring.

MÅÅÅÅL:

33: Mot spillets gang fikk MIL mål i mot. Det var Brønnøysunds nummer ni Lasse Hansenn Lien som fikk stå alene på straffemerket og kunne sette ballen kontrollert forbi MILs målvakt. Enkelte ropte på offside, men det så ikke slik ut fra vårt sittested. Bortelaget har mer enn gode nok ballspillere til å kunne utnytte hjemmelagets feil.

36: Oi! Brønnøysund fikk alle sjansers mor, da en av spillerne deres ble spilt alene med Martin Brun i målet, og attpå til kom seg forbi. I forfjamselsen satte bortelaget ballen utenfor. Nå kunne det meget vel stått 1-2...

45: I en pentspilt kamp er det ikke noe å legge tid til for, og dermed er første omgang over. Det er ikke noe å si på at resultatet er uavgjort, men på MIL er det god grunn til å ergre seg over at ikke overtaket i spill gir seg større utslag på sjansestatistikken. Det er vanskelig å få mål når mulighetene uteblir.

Andre omgang

Da er kampen i gang. MIL begynner med ballen. 50: Andre omgang begynner som første sluttet. Det er jevnspilt, og ennå ingen målsjanser i denne omgangen.

52: MIL bytter ut Aleksander Reinholdtesen, og William Aas, og setter innpå rutine og kvalitet i form av Erlend Robertsen og Thomas Rønning. Kan det gi de forløsende pasninger, sjanser og mål?

54: Adrian Pedersen har en stor mulighet til skåring etter innlegg, men treffer ikke rent.

58: Som i første omgang kan Einar Pettersen bli et farlig angrepsvåpen, når han får baller bredt, og kan legge inn. Men MIL må være våkne i feltet.

59: Erlend Robertsen spiller seg til en nestensjanse, men keeper redder enkelt.

60: Det er blitt tydelig mer fart i MIL nå. Spesielt Thomas Rønning og Einar Pettersen er innblandet i mye. Sistnevnte får en pasning som han forsøker å bredside i mål, uten å lykkes denne gangen.

62: Brønnøysunds farligheter kommer ofte på deres høyre side. MILs back Geir Ove Johnsen har spilt bedre kamper i blått. Han har tatt noen feilvalg i dag.

64: MIL har tilsynelatende god kontroll, men fyller ikke etter med mange nok folk innenfor motstanders sekstenmeter når sjansene byr seg. Dermed forblir det foreløpig fortsatt bare halvsjanser.

72: Det virker som om Brønnøysund er godt fornøyd med uavgjort. MIL klarer ikke å øke presset. Flere eksempler vises på at laget ikke er "på" nok når sjansene byr seg i feltet.

75: Bittert nok for Adrian Pedersen setter han ballen utenfor i det han blir spilt gjennom og har fintet bort målvakten til Brønnøysund.

GULT: Brønnøysund Marius Heide Horn får gult kort for viljehands.

78: Ut av ingenting for bortelaget sendt avgårde et hardt skudd. Det redde mesterlig av Martin Brun.

80: Målgarantisten Torjus Nilsen Nicolaisen har fått svært lite å jobbe med i dag.

MÅÅÅL:

82: Brønnøysunds Joakim Halsen sender avgårde et godt skudd, og denne gangen klarer ikke Martin Brun å redde. Resultatet er nå skuffende 1-2. Fortsatt er det tid for MIL til å berge resultet.

MÅÅL:

86: 1-3 står det nå etter innlegg, og heading av Lasse Hansen Lien. Nå er løpet kjørt. Igjen viser det seg at unødvendige personlige feil blir avgjørende for MIL. Laget har ikke råd til å slippe upressede innlegg inn foran mål.

88: Nå haster det veldig. MIL får hjørnespark. Kristoffer Moss fyrer ballen høyt over mål fra ca 20 meter.

90: Brønnøysunds målvakt redder et innlegg, som spretter i nærheten av streken. Var ballen inne? Ikke ifølge dommeren.