De første leilighetene er nå lagt ut for salg i Steinsvik Hus & Entreprenør sitt leilighetsprosjekt, "Havna boligpark", på sommarøysida i Myre havn.

Prosjektet vil bestå av 36 leiligheter fordelt på tre byggetrinn - 12 i første byggetrinn.

- Det er ei fantastisk tomt, rett over småbåthavna med utsikt over det pulserende livet i Myre havn. Her kan du sitte i leiligheta, nyte kaffen og se på båtene som kommer på land, sier Arnulv Steinsvik i Steinsvik Hus & Entreprenør AS.

Dette er Melbu-entreprenørens første leilighetsprosjekt i Øksnes. - Dette er et veldig spennende prosjekt. Øksnes er en kommune med mye positivitet og mye fart i, og det gjelder ikke bare innen fiskeriene, sier han.

- Har noen vist interesse for prosjektet?- Mange har meldt sin interesse. Ekstra morsomt er det at det for noen uker siden ble klart at prosjektet får husbankfinansiering. Etter det har flere henvendelser kommet, sier han. Hovedtyngden av de interesserte er voksne folk forteller Steinsvik, noen litt yngre.

- Mange av henvendelsene vi har fått er fra folk som er lei av stadig vedlikehold. De vil bruke mer tid på seg selv, og i så måte er dette fantastisk. Her kan du parkere i carporten og ta heisen opp i leiligheta, forteller han.

Foreløpig er ingen av leilighetene solgt. - Slike prosjekter trenger modningstid, og det går gjerne litt tregt i starten. Etter ferien setter vi fullt trykk på salget, sier Steinsvik.

Byggestart tror han vil skje på denne siden av jul, og det er beregnet rundt ett års byggetid.