Denne uka signerte Fæsterålen sin siste artistkontrakt, og med Adélen klar for FamilieFæsterålen er nå programmet for hele helga komplett.

«Skal vi danse»-vinner

Adelén har deltatt i Melodi Grand Prix, vunnet «Skal vi danse» og hadde en av de offisielle VM-låtene (Olé) under fotball-VM i 2014, skriver Deadline Event i en pressemelding.

Under FamilieFæsterålen lørdag 27. august vil Adelén, sammen med Sandra Lyng og Morgan Sulele, sørge for at det blir festival også for Vesterålinger under 18 år.

Les også: Sandra Lyng til FamilieFæsterålen

– Gladmusikk

Artistansvarlig Therese Eliassen er stolt over lineup-en

– Alle artistene har enting til felles: De spiller glad musikk som folk blir i godt humør av å høre.Dette blir et familiearrangemet med musikk som hele familien kan hygge seg med.Når vi nå har booket Adelèn, er vi sikker på at det kommer til å koke pådansegulvet på dagtid også, sier hun.

Larvik-jenta er aktuellmed låta «Wild Like Me», og Eliassen tror det kan bli en ny hit for Adelén.

– Når vi kommer tilaugust, skal det godt gjøres at folk ikke har fått med seg denne låta. Det er eilåt oser av sommerstemning og som gir deg lyst til å danse, forteller Eliassen.

Les også: Morten Abel til Fæsterålen

Ønsker også lokale talenter

Festivalsjef Stein IngePederesen ønsker også at lokale talenter skal få en arena til å få vist segfrem under FamilieFæsterålen.

– Det blir ikke Fæsterålen uten Vesterålinger på scenen, og vi vet at det er veldig mange flinke folk i Vesterålen. Derfor kommer vi til å snart gå ut med en etterlysning av noen som har lyst til å opptre under FamilieFæsterålen, sier han.

Ifølge pressemeldingenvil både lokale dansegrupper, sangtalenter og band få muligheten til å opptre.

– Vi vil ikke begrense dette arrangementet til musikk. Underholdning kommer i mange former, og så lenge du har en evne til å få publikum med deg, skal det være en plass for deg på FamilieFæsterålen, sier Pedersen.