Dette fremgår i en pressemelding bedriften har sendt ut. Johan Thomas Hegdal, administrerende direktør, forteller at alt er klart til å ta imot en ny medarbeider.- Det er bare å plugge kontakten i veggen, sier han.

Overrasket

7. april åpnet regnskapskjeden sitt kontor i Sortland. At de skulle få over 50 kunder frem til nå, hadde ikke Hagdal trodd.- Vi analyserte jo markedet før vi startet opp og fant et behov, men at det skulle gå så bra er overraskende Samtidig er ingenting bedre, sier han. Han tror mye av årsaken til den gode økningen i kundemassen er kommunikasjonen de har med kundene sine. - Mange bedrifter er avhengige av god kontakt med sine rådgivere, og det gir vi, forteller han.

Gode tilbud

I tillegg til Adwice Vesterålen, som har kontoret i Sortland sentrum, er det også fire kontorer i Lofoten. Hegdal tror deres gode referanser fra sine andre kontorer kan være årsaken til deres store kundemasse. Samtidig tror han også at det har noe å gjøre med at markedet synes de har et godt tilbud. - Vi tar i bruk teknologi som gjør at det blir et mer effektivt arbeid mellom oss og kundene, sier han.

Forhåpentlig vis klar til høsten

Kontoret har tre ansatte per dags dato. Hagen opplyser at de er ute etter nye ansatte som ønsker å arbeide utadrettet med regionens aktive næringsliv. - Vi ser etter noen som er utadrettet og vil jobbe med bedriftsmarkedet i Vesterålen. Til tross for at alt er klart for å ansette nye medarbeidere, tror han ikke at det vil skje før til høsten. - Vi er jo inne i sommermånedene nå, så forhåpentlig vis har vi ansatt noen til tidlig høst.