Melbo har hatt to sure tap i sine siste kamper, men kan fort hente poeng på eget kunstgress. Det er ikke nødvendig å gå lengre tilbake enn tre uker, og forrige hjemmekamp for å huske en strålende kamp av MIL.Slo Harstad.

Da var det Harstad IL, som på tidspunktet kampen startet var tabelltopp, som var på besøk. Ivrige tilskuere husker godt at Melbo regjerte fra start til mål, og at laget vant kampen 3-0.

Mistet initiativet

Borte mot Stålkameratene mistet MIL initiativet i andre omgang, og mistet også ett kjærkomment poeng på overtid. Borte mot Fløya sist helg ble motor, mentor og kaptein Erlend Robertsen dessverre utvist allerede etter 18 minutter, og det preget selvsagt kampen for MILs del. Det endte med et stygt tap på 4-0.Kan bli tøftDet ser tilsynelatende veldig tøft ut for Melbo søndag, for da er det ny serieleder på besøk. Denne gangen er det Junkeren som gjelder.

Laget har kjempet i toppen gjennom hele sesongen. Bodølaget ligger som nummer en av fjorten lag, foran Senja og Lyn. Laget har på sine tre siste kamper vunnet mot henholdsvis Skarp (4-3), Skjervøy (1-2) og Harstad (1-0). Junkeren har samlet 23 poeng på sine ti kamper så langt. Tapte mot LynKun Lyn har klart å tukte Junkeren, men det ble til gjengjeld gjort ganske grundig. 5-1 stod det til Oslo-laget ved den anledningen.

– Blir spennende

B-lagstrener Einar Hansson er blant de som kjenner Melbo aller best. Selv er han dessverre skadet i et kne, og må overlate backplassen til andre.

– Jeg tror det kan bli ganske spennende. Det er jo serielederen vi møter, og det blir gøy å bryne seg på dem. Jeg mener MIL kan få til et respektabelt resultat om vi er på det beste. Men da må spillerne følge oppgavene, ellers kan det bli tøft.

Havfisk må være et fortPoengene som vi har hentet er jo hentet på hjemmebane, med untak av Frigg-kampen. Melbo bør mobilisere, og få Havfisk stadion til å bli et fort. Det er veldig viktig for oss. De som ser på og lager stemning, de betyr nok mer enn det mange tror. De pusher laget, og sørger for at vi yter det lille ekstra, fastslår Einar Hansson.Nils-Arne Stikholmen følger opp:

– Kom og støtt MIL på kamp mot serielederen. MIL har møtt serieleder to ganger tidligere i sesongen mot Frigg borte (1-1) og mot Harstad hjemme med seier 3.0. Vi satser på å fortsette ubeseiret mot serieledere sammen med våre trofaste supportere.

Kampen ser du direkte på VOL pluss søndag fra 15:30.