KS (Kommunesektorens organisasjon) har i mange år delt ut hedersbevis til folkevalgte og tilsatte. Medaljen kan tildeles folkevalgte og tilsatte som har utført en fortjenstfull samfunnsgagnlig virksomhet av særlig betydning for sin kommune eller fylkeskommune.

Under torsdagens møte i Øksnes kommunestyre var det Karin Ann Johansen sin tur til å få overrakt hedersbeviset. Hun har gjennom over 40 år hatt sitt virke innen helse og omsorg i Øksnes kommune.

I begrunnelsen heter det følgende:

«Hun har jobbet utadrettet med brukere innen feltet, tatt høyere utdanning og har de siste årene hatt en nøkkelstilling som faglig ansvarlig ved hjemmesykepleien i hjemmebaserte tjenester.

Karin har vært særdeles stabil arbeidskraft, og har vært med på en rivende utvikling innen sektoren og det sykepleiefaglige for hjemmesykepleien.

Det har vært av stor betydning at Karin har vært en stabil og solid faktor ved sin arbeidsplass. Det er mange mennesker som har hatt behov for omsorgstjenester, og har mottatt tjenester med Karin som planlegger og utfører, dette ansees å ha hatt særlig betydning for våre brukere».