Under fredagens "Rock mot Rus", fikk publikum oppleve noe svært uventet, i alle fall i konsertsammenheng.  Da entret nemlig Lars Benjaminsen fra Risøyhavn scenen.

Lettere nervøs, tok han mikrofonen, rettet blikket mot kjæresten Linn-Cecilie Rønneberg, som hadde blitt kalt ut på scenen.

Benjaminsen fortalte et overrasket publikum at han stod på scenen fordi det var nøyaktig ni måneder og syv dager siden de to ble sammen, før han smelte til:

"Linn-Cecilie, vil du gifte deg med meg?", spurte Benjaminsen sin utkårede, til øredøvende applaus.

Rønneberg svarte ja, og dermed hadde publikum fått en ekstra bonusopplevelse opp i all rocken, en forlovelse ut av det blå.

Nervøs

Den vordende brudgommen legger ikke skjul på at han var lettere nervøs før frieriet.

– Jeg er ikke så veldig glad i rampelyset og var ganske nervøs, men jeg klarte da å få ringen på fingeren hennes, sier han.

Rønneberg innrømmer at hun ante mistanke om hva som skulle skje da kjæresten kom opp på scenen, slik at hendelsen ikke kom helt bardust på henne.

Perfekt sted

Når hun først skulle bli fridd til, synes hun at stedet og anledningen var perfekt.

– Med tanke på at Rock mot Rus betyr så mye  for meg, synes jeg det er veldig fint at frieriet nettopp foregår her, sier Rønneberg, som er fotoansvarlig for rockefestivalen.

De to turtelduene har fått mange tilbakemeldinger på det noe spesielle frieriet.

– Mange har sagt at det var veldig rørende, og det er hyggelig å høre, sier Rønneberg.

Noen dato for bryllupet er derimot ikke fastsatt, ennå.

– Så langt har vi ikke kommet ennå, slår Linn-Cecilie Rønneberg fast.