På grunn av skadene som lynnedslaget førte med seg, blir sendingene begrenset for en periode, skriver Radio Bø i en pressemelding.

– Etter lynnedslagene var store deler av sendenettet nede.  Vi har nå kommet på lufta med midlertidig løsning for de fleste områder.  I løpet av dagen i dag mandag skal sendingene være tilbake i Andøy.  For Hovden i Bø kan det ta noe lengre tid før vi er tilbake, heter det i pressemeldingen.

Når det gjelder mandagens bingosending vil den være en reserveløsning, noe bingospillerne vil merke ved at det blir ventetid når de ringer inn.

– Radio Bø har foreløpig ikke mulighet til å påta seg overføring av arrangement o.l.  Dette beklager vi, men vi er nødt til å\ bruke tilgjengelige ressurser på å rette opp skadene etter lynnedslagene.

Eksakt hvor lang tid det tar før radiokanalen er hundre prosent i rute igjen, er ikke klart.

– Vi er allerede i gang med å avklare bestilling av nytt sendeutstyr, men det vil ta noe tid før vi er i full drift igjen.  Vi tror det skal være mulig å få nytt utstyr plass innen to uker.  Går det raskere er vi veldig fornøyd, tar det litt lengre tid må vi bare beklage.

Styret og ansatte gjør det som er mulig for å begrense skadeomfanget, slik at vi så snart som mulig skal være i full drift.

Vi beklager at sendingen fra Radio Bø blir noe amputert nå i en periode, men vi håper på forståelse fra lyttere, bingospillere og reklamekunder, skriver Radio Bø i pressemeldingen.