Lørdag spilte Stokmarknes mot Leknes i Hadselhallen. Tribunene var godt fylt med både hjemme og bortesupportere. Men, etter lyden å dømme, var det flest stokmarknessupportere i salen.

13-13 til pause

I førsteomgang ligger Stokmarknes i ledelsen i store deler av de 30 minuttene. De spiller kjapt opp i angrep, og skårer mange mål på det. Etter ti minutter står stillingen 5-3. På slutten av omgangen klarer Leknes å presse på, slik at stillingen til pause er 13-13.

Andre omgang tar Leknes ledelsen en god stund, men når det er 12 minutter igjen av kampen har Stokmarknes tatt over ledelsen og er oppe i 19-17.

De siste fem minuttene er det tydelig at begge lagene vil vinne. De springer på, kjemper i forsvar og angrep og skårer mål. Men det er Stokmarknes som skårer flest, og til slutt vinner hjemmelaget 23-21.

Samspilt

- Det var kjempegodt, sier trener Remi Hansen.

- Sist vi spilte mot Leknes tapte vi med 13 mål. Nå vinner vi. Det i seg selv er en vannvittig seier.

- Hva er det dere gjør riktig denne gangen?

- Vi har trent godt og laget er blitt samspilt. Vi begynner å se resultatene av treningen.