– Nord-Norges største samferdselsprosjekt vil innebære kjøp av tjenester, av små og store aktører i regionen, skriver Sortland kommune og Vesterålen næringslivssamarbeid i en pressemelding.

Neste uke arrangerer de et møte der Skanska AS og Hæhre AS orientere om behovet for kjøp av regionale tjenester.

Møtet vil bli arrangert i Blåboksen på Kulturfabrikken på Sortland tirsdag 29. august kl.18.00, og vil være åpent for næringsaktører i Vesterålen.

Deltakere vil blant annet være prosjektdirektør for Skanska Norge AS, Are Eliassen og Jostein Nordstrøm, prosjektdirektør i Hæhre Entreprenør AS.

Totalt skal det bygges 82 kilometer med ny vei. Arbeidet er forventet å vare i 5,5 år og det vil pågå stor aktivitet i regionen.

– Med en slik nyhet som prosjekt Hålogalandsveien kan vi ikke sitte på gjerdet. Vi ønsker å være en støttefunksjon for dem som driver næring i regionen vår, og være med på å bidra til å fronte våre regionale næringsaktører. Vi kommer med en sterk oppfordring til næringslivet om å delta i dette møtet, sier Viktor Johnsen, næringssjef i Sortland kommune.

Johnny Karlsen, leder i Vesterålens næringslivssamarbeid og Viktor Johnsen, næringssjef i Sortland kommune, råder næringsliv lokalt til å delta på møtet. Foto: Sortland kommune