Politiloggen søndag morgen er en rutineoppgave med varierende omfang. Denne helga var det nok å ta tak i, etter en varm natt i Nord-Norge. Midtre Hålogaland politidistrikt hadde formodentlig nok å gjøre natt til søndag - nærmere 20 oppdrag opplyses det om i medieloggen. Og det er gjerne ikke alle hendelser som opplyses om heller.

Så for å gjøre det enkelt denne helga limer vi kort og godt inn hele loggen under for hendelsene i hele distriktet:

Kl. 05:00 BERUSET PERSON, HARSTADEn mann i 20-årene ble satt i drukkenskapsarrest etter at beboer i Forholtbakken meldte at en fremmed mann banket på døra og ikke ville forlate, og det ble gjort ødeleggelser på en levegg på stedet. Mannen blir anmeldt for forholdet.

Kl. 04:24 ORDENSFORSTYRRELSE, HARSTADEt par i 20-åra ble kjørt til legevakt etter at de hevdet seg angrepet av to personer. Identiteten til utøverne er kjent, og det forventes at forholdet blir anmeldt. Skadeomfang er ukjent.

Kl. 03:10 ORDENSFORSTYRRELSE, HARSTADEn mann  i 20-årene ble innbrakt til politistasjonen etter at vitner hevdet at han hadde vært i basketak med en person som ble kjørt til legevaka. Det er ukjent skadeomfang og ikke kjent om forholdet blir anmeldt.

KL. 02:55 BORTVIST PERSON, SORTLANDEn mann i 20-årene blir anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet om å fjerne seg fra sentrum. Han var beruset og kranglete.

Kl. 02:41 BERUSET PERSON, NARVIKEn mann i 20-årene ble innsatt i drukkenskapsarrest etter at han var til sjenanse utenfor utested i Narvik. Han blir anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg gitt av politiet om å fjerne seg fra stedet.

Kl. 02:31 KONTROLL PERSON, SORTLANDPolitiet fikk melding om ei jente som lå på bakken ved trafikkskolen i Sortland sentrum. En politipatrulje ble sendt til stedet og jenta som var beruset ble tatt han om av noen venninner.

Kl. 02:40 ORDENSFORSTYRRELSE, HARSTAD.Politiet fikk melding fra et utested om at deres DJ var blitt slått til utenfor stedet.  En politipatrulje ble sendt til stedet og det ble klarlagt hvem som var gjerningsmann. En påregner at det vil bli levert anmeldelse i etterkant av hendelsen.

Kl. 02:41 ORDENSFORSTYRRELSE, NARVIKPolitiet fikk melding om en person som hadde oppholdt seg utenfor et av byens utesteder i over en  time etter at han ikke slapp inn grunnet beruselse.  Patruljen bortviste personen, men da han heller ikke etterkom dette ble han innbrakt og satt i drukkenskapsarrest.

Kl. 02:46 STØY, NARVIKPolitiet fikk melding om festbråk og høy musikk fra en privatadresse i Narvik som forstyrret nattesøvnen. En politipatrulje ble sendt til stedet og støyen ble dempet.

Kl. 02:49 ORDENSFORSTYRRELSE, NARVIKPolitiet fikk melding om en person som hadde vært aggressiv og truende samt sleng en annen person i vannet, med det resultat at han fikk ødelagt sin mobiltelefon. En politipatrulje ble sendt til stedet og situasjonen avklart. Det forventes at det blir anmeldelse i etterkant av hendelsen.

Kl. 02:11 ORDENSFORSTYRRELSE, HARSTADPoliet fikk melding fra et av byens utesteder om at det var bråk utenfor. En politipatrulje ble sendt til stedet. Ved patruljens ankomst ble det klart at det hadde vært krangel mellom noen norske og noen rumenere. Forholdet ble løst og partene gikk hver til sitt.

Kl. 01:43 BERUSET PERSON, HARSTADPolitiet fikk melding om en overstadig beruset person i bakgården på et av byens utested. En politipatrulje ble sendt til stedet og personen kjørt hjem til bopel.

Kl. 01:27 ORDENSFORSTYRRELSE; HARSTADPolitiet fikk melding fra et utested om at de hadde vanskelige gjester. En politipatrulje sendt til stedet, men ved dennes ankomst hadde gjestene forlatt.

Kl. 01:07 STØY, HARSTADPolitiet fikk melding om fest og høy musikk på en privatadresse i Harstad. En politipatrulje ble sendt til stedet og støyen ble dempet

Kl. 00:59 STØY, LEKNESPolitiet fikk melding om høy musikk og fest på en privatadresse på Leknes som forstyrret natteroen. Huseier ble kontaktet og støyen dempet.

Kl. 00:58 STØY, HARSTADPolitiet fikk melding om høy musikk som forstyrret natteroen på en privatadresse i Harstad. En politipatrulje ble sendt til stedet og støyen ble dempet.

Kl. 22:40 TRAFIKKONTROLL, HARSTAD Politiet gjennomførte en trafikkontroll på Kanebogen.  Totalt kontrollert 15 kjøretøy. 1 forenklet forelegg for manglende dokumenter.