For andre gang på kort tid har det vært forberedelsesmøter for spillerne som skal bekle stokmarknesdrakten kommende sesong. I midten av februar meldte Richard Tjelta at han tar overgang til Melbo, som "menig" fotballspiller. Dermed sto Stokmarknes plutselig uten trener til sitt A-lag.

Tilbake

- Jeg fikk en forespørsel, og kunne melde tilbake at jeg veldig gjerne ville trene laget, dersom noen forutsetninger ble oppfylt, sier den nye hovedtreneren Mats Reiertsen. Midtstopperveteran Niklas Jørstad har funnet veien tilbake fra Stålbrott, og gleder seg til å skape et nytt A-lagsmiljø.

- Vi har fått på plass et støtteapparat, i tillegg til at flere voksne spillere nå har meldt interesse for å bidra, sier Reiertsen.

Kjente navn

I støtteapparatet har duoen Jørstad og Reiertsen fått med seg Lars Åsheim, Jørn Karlsen, Kay Nyvold og Roy Arne Johannessen. Rutinerte spillere som vil bidra på laget Christian Vatndal (Stålbrott), Ole Petter Hytjanstorp, Jørn Iversen og Andreas Enoksen. Ellers håper nytrenerne å få med seg blant andre Jørn Åge Hansen, Anders Pedersen og Iver Jensen.

- Det ser ut til at det blir en stor og bred stall. Så sier vi selvsagt ikke nei dersom gode spillere med lokal tilhørighet melder seg interessert i å spille for Stokmarknes, sier Reiertsen, som har bakgrunn blant annet som både sone- og A-lagstrener fra tidligere.