FORNØYD: Vibeke Suhr, leder i Kultursamarbeidet i Vesterålen.

Totalt deltok 1.500 på de 15 arrangementene, og i tillegg var 200 frivillige enkeltpersoner, lag og foreninger med som aktører og medhjelpere på Elvelangs og bekk-i-mellom.

Det melder Vibeke Suhr, daglig leder i Kultursamarbeidet i Vesterålen.

Overveldet

– Hovedarrangementet, som vi legger mest arbeid i, er Elvelangs og bekk-i-mellom på Melbu. Derfor er vi spesielt glad for at vi klarte å samle 1.000 deltakere. Vi hadde forventing om å slå fjorårets publikumstall på 450, så vi ble helt overveldet over å slå den ned i støvlene, sier Suhr,

Arrangementet har nå blitt så stort at Kultursamarbeidet i Vesterålen kommer til å jobbe for å få flere samarbeidspartnere til neste gang det arrangeres.

Les mer: 1.000 deltakere på elvevandring

Utsolgt filmvisning

270 personer deltok på ordførerens tur i de seks kommunene i Vesterålen.

– Det er vi svært fornøyd med. Dette arrangementet var nytt i år, så vi var spesielt spente på responsen her. Vi var også spente på responsen på åpningsarrangementet på Måtind, der publikum fikk en smak av opera. Vi må nok skylde på været for at ikke flere tok turen, men vi fikk gode tilbakemeldinger fra de som deltok, sier Suhr.

– Folk strømmet imidlertid til avslutningsarrangementet som var foredrag og dokumentarfilmen «Røtter». Dette ble utsolgt, og det var dessverre flere som måtte snu i døra. Her fikk vi oppfordring om å sette dette opp igjen, noe vi vil vurdere, legger hun til.

Les mer: Viser frem filmen de har brukt fire år på