Vesterålen turlag stiller med uteaktiviteter og naturopplevelser også i påska. Skjærtorsdag har de tilbud både for store og små i Bø.

Torsdag morgen blir det skitur fra Ryggedalen til Jørland, en tur for de med noe erfaring, da det er en krevende og lang tur. Turlederne Hugo Larsen og Rolf Hugo Eriksen mener dette er den fineste skituren du kan gå i Bø.

– Turen går fra Bøtunnelen, over Kuskaret og ned mot Hellfjorden. Derfra til Telthaugvatnet, opp på Jørlandskaret (Hellfjordskaret), videre til Rundsteinheia og ned til Jørland. Turen er beregnet å ta inntil fem timer inkludert gode pauser. Den går i et spennende og dels krevende terreng. Skifeller og fjellski kan være en fordel, sier turlederne i en pressemelding.

Skjærtorsdag inviterer turlaget til ute- og inneaktiviter også for barna. Det gjør de sammen med velforeninga Kråkbergskolens Venner. Ved den gamle skolen i Bø blir det både bålkurs og natursti for barna, og det blir påskekafé.

– Alle barna skal få prøve å tenne bål, og det blir spennende natursti-spørsmål som passer for barn, sier turlaget i pressemeldinga og ønsker velkommen.