Festivalsjef Stein Inge Pedersen var tidligute og booket Sash!, men det var så vidt at logistikken stoppet bookingen.

–  Han kommer rett fraspillejobb dagen før i Litauen til oss. Og så reiser han rett til Danmark ogskal gjøre to festivaler der dagen etter. Så det var litt av et puslespill å fålogistikken til å gå opp, sier Pedersen i en pressemelding.

Mange hits

Sash! hadde en rekke hits i Storbritannia i 1997–1998 inkludert «Encore Une Fois», «Ecuador», «Stay» og«Mysterious Times». Alle kom så høyt som til 2.-plass i de britiskehitlistene.  Sash! holder også rekorden for å ha flest 2.-plasser på de britiskehitlistene.

Det var en meget fornøydfestivalsjef som kunne konstatere at han hadde booka rett band, da han var på“We love the 90s” i Oslo.

–  Av den vanvittigeline-upen som We love the 90s hadde, så var det helt klart Sash! som blåstestemninga i taket. Da var det godt å vite da at han var en av de førsteartistene som ble booket til årets festival. Det kommer til å bli et heltsinnsykt show, sier Pedersen i pressemeldingen.

I ekstase

Eva Therese Grankvist fraDrömhus er i ekstase over å komme til Fæsterålen. Hun er imponert overtidligere stemningsrapporter, og gleder seg ikke bare til å opptre, men også semer av Vesterålen. Drömhus skapte en landeplage av en hit med  “Vill hadeg” - en hit som for mange er selve symbolet for året 1998.

– Med både Sash! og “Drömhus” akter vi å ta publikum på en episk tidsreise. Bare tanken på allsangfaktoren og ikke minst massedainsen. Dette er en gavepakke til alle som elsker 90-tallsmusikk. Jeg kjenner at jeg gleder meg, sier Pedersen i pressemeldingen.

Fæsterålen blir arrangert 25 og 26 august og kan ellers by på artistersom DiLillos, Julie Bergan, Thom Hell & William Hut, Zoo og Jesper Jenset.