(Nord/Sprint-Sjarmtrollan 4-8) Nord/Sprint var ikke forventet å ha store sjanser mot topplaget.

Sjarmtrollan kjørte også høyt tempo i første omgang og gikk opp i 3-0 midtveis i omgangen og dominerte den første totalt.

Nord/Sprint kom sterkt tilbake og reduserte like før pause, men bortelaget økte så til 4-1 like etter.

I andre omgang ble det mer jevnt. Nord/Sprint reduserte først til 2-4 før bortelaget økte til 5-2. Ny redusering til 5-3 før bortelaget igjen økte til 6-3 før Nord/Sprint reduserte til 6-4. Etter det ble det et par sjanser til Nord/Sprint som øynet poeng, et poeng som siden Vega tapte mot Utleira med 3-0, kunne gitt sikker plass før neste helgs avslutningskamp mot Vesterålen Futsal.

Slik gikk det ikke. Sjarmtrollan scorte to flotte mål mot slutten. Dermed endte oppgjøret 8-4 til Sjarmtrollan.

Samtidig med kampen mellom Nord/Sprint og Sjarmtrollan, spilte Hulløy mot Vegakameratene. Den kampen endte med 3-0 seier til Utleira. Dermed kan Vega maks ende på lik poengsum som Nord/Sprint før siste runde.

Nord/Sprint møter Vesterålen neste søndag, mens Vega spiller hjemme mot Vadmyra og Hulløy. Om Vega avgir poeng i noen av de to, er Nord/Sprint sikra plass i Eliteserien også neste år.

VOL kommer tilbake med reaksjoner, høydepunkter og kampen mellom Nord/Sprint og Sjarmtrollan.