Kokke-OL i Stuttgart i Tyskland samlet 1200 kokker fra 55 nasjoner som til sammen laget 7000 matretter.

I IKA/Culinary Olympics 2024 har Norge stilt med tre lag; De Norske Kokkelandslagene Junior, De Norske Kokkelandslagene Community Catering og De Norske Kokkelandslagene Senior.

Seniorlaget med Mymint foran til høyre. Foto: Norske Kokkers Landsforening

På Seniorlaget stilte Svolværs egen Siriyaporn Rithisirikrerg, også kjent som Mymint, som en av tolv kokker.

Mens juniorlaget tok sølv, Community Catering tok en historisk bronse nådde ikke seniorene opp til pallplass når alle poengene var talt opp på onsdag.

– Kan ikke forvente å vinne hver gang

Manager for De Norske Kokkelandslagene, Gunnar Hvarnes, oppsummerer Kokke-OL 2024 på denne måten:

– Når vi er på dette nivået, så er det svært små detaljer som er utslagsgivende. Vi har fem av fem kategorigull. Det er imponerende i seg selv. Vi kan ikke forvente å vinne hver gang.