Harstad: To gutter hadde leid rom på ett av byens hoteller. Problemet oppsto da en av guttene ville ha med seg ei jente på rommet, og kompisen ble henvist til gangen.

Politiet ble tilkalt, med det resultat at guttene fikk beskjed om å holde seg på rommet, mens jenta ble bedt om å forlate.

Harstad: En kvinne ble funnet liggende på torget. Det var ikke mulig å oppnå kontakt med henne og ambulanse ble tilkalt.

Harstad: Det har vært to forsøk på å komme seg inn ved ett av byens utesteder ved bruk av en annen manns legitimasjon.

Harstad: Festen på Tonehuset ble vel støyende etter naboenes mening. De ringte politiet og klaget på mye lyd og "stygg musikk". Politi kom og ba festdeltakerne dempe musikken og lukke vinduene.

Harstad: En hjemmefest kom av kontroll i Ruggevika. Aggressive gjester nektet å forlate. Politi kom til stedet og hjalp huseier med å tømme leiligheten for folk.

Narvik: Det har vært krangling og tilløp til slåsskamp mellom flere personer utenfor Narvikguten. En klaget over vondt kne.

Narvik: En mann er satt i arrest etter å ha vært beruset og vanskelig å håndtere ved et av Narviks hoteller. Mannen nektet å forlate stedet.

Svolvær: To jenter ble stoppet da de forsøkte seg på bruk av falsk legitimasjon. De er kjent av politiet og vil bli anmeldt.

Ramsund: En bilist i midten av 30-årene ble stanset med mistanke om promillekjøring. Sak ble opprettet og førerkortet beslaglagt.

Leknes: Politiet stanset en utenlandsregistrert bil med utenlandsk sjåfør. Sjåføren var beruset/påvirket og ble tatt med for kontroll. Førerkortet ble beslaglagt og sak ble opprettet.

Kabelvåg: Politiet fikk melding om en person som lå på fortauet og som det ikke var mulig å oppnå kontakt med. Ambulanse tok med seg personen til sjekk.