Chanette Bang Pedersen i komiteen for Reginedagan forteller i en pressemelding til VOL at etter en pause i fjor, blir den store festkvelden i Bøhallen igjen å finne på festivalprogrammet.

Kakekonkurranse

Lørdag 30. juli arrangeres festen i samarbeid med Bø kommune.

- Det blir en festkveld som innholder alt en slik aften skal, med god og lokal mat, hyggelige mennesker, underholdning, musikk og dans, forteller Bang Pedersen.

Det blir i tilknytning til arrangementet arrangert kakekonkurranse, med temaet "eventyr". Vinneren skal kåres under festkvelden av kake-dommerne Jenny Johnsen Tande, Renate Kitty Høybakk og Trine Nordhagen Hansen. Gjestene på festkvelden får selvsagt også smake på kakene.

Ordfører Sture Pedersen skal også presentere årets kulturprisvinner under festkvelden.

The Voice-Elisabeth spiller

Det blir ingen festkveld uten musikk, og på scenen skal blant andre årets festivalprofil Liv Helen Willumsen. Det skal også Elisabeth Kristensen med band. Kristensen er født i Bø, og ble for mange kjent da hun kom til semifinalen i den TV2-sendte sangkonkurransen The Voice.

- Elisabeth er trygg og scenevant, og har en stor stemme. Til hennes musikk kan kveldens feststemte deltakere svinge seg, eller bare kose seg med å lytte, sier Bang Pedersen.