Særlig er førstnevnte spent, som ikke hadde spilt en eneste landskamp før uttaket.

– Jeg har vært på samling før, men ikke kommet videre til uttaket. Vi har vært samlet i en uke nå. Det har vært noen intense dager der vi har trent fem timer hver dag, men vi har bare kost oss og hatt det gøy, sier hun.

God stemning i laget

Opplevelsen av å være inne i landslagsvarmen, har utelukkende vært positiv så langt.

–  Det er god stemning i laget. Her er masse flinke og hyggelige jenter som gjør opplevelsen bedre. Men siden jeg har vært på samling før, så visste jeg litt hva jeg gikk til, sier hun.

Men en ting har endret seg noe siden hun var med sist.

– Nivået har blitt mye høyere. Det er rett og slett mer trøkk i laget, sier hun.

Håper på spilletid

Steen Knudsen håper at hun får slippe til mest mulig i løpet av landskampene. Samtidig er hun innforstått med at det ikke blir ubegrenset med spilletid.

– Jeg håper jo på å få spille en del. Samtidig har jeg ikke spilt på landslaget før og kan derfor ikke forvente for mye, sier 27-åringen.

Når vi lurer på hva Steen Knudsen, som er den nest eldste på laget, kan tilføre landslaget, svarer hun:

Jeg liker å tro at jeg kan bidra med positivitet og å motivere de andre spillerne, noe som er veldig viktig. For den største motstanderen vår når det gjelder hvor godt vi kan spille, er oss selv, slår hun fast.

- Rar følelse

Yngstesøster Ragni, som til vanlig spiller collegevolley i Texas i USA, har spilt en rekke landskamper de siste årene og begynner å få mye erfaring. Hun synes det er spesielt å være på landslaget med storesøster.

– Det er en litt rar følelse. Samtidig har det egentlig vært sånn ganske lenge. Forskjellen er bare at vi spiller på landslaget, sier hun.

Nederland tøffest

Norge møter som nevnt fem gode lag i kvalifiseringen. Nederland, som er ranket som nummer fem i verden, blir sannsynligvis den tøffeste motstanderen. Ragni Steen Knudsen tror likevel at hun og lagvenninnene har gode vinnersjanser mot alle lagene.

– Nederland blir tøffe, siden de er ranket så høyt. Men jeg tror at vi har en bra mulighet mot alle lagene, understreker hun.

Steen Knudsen-søstrene og resten av Norge møter i tillegg til Nederland, Azerbadjan, Ukraina, Danmark og Israel i kvalifiseringen. I dag, søndag og mandag, spiller de norske jentene treningskamper mot Danmark.