Hennes blogg Alltid reiseklar er nominert som en av de sju beste reisebloggene i landet. Rett over nyåret skal vinneren kåres. Det er Reiselivsmessen som står bak konkurransen.

Når det kommer til selve kåringen av årets reiseblogger er det et panel som er satt av profesjonelle innenfor reise og media som kommer til å stå for den endelige avgjørelsen.

Kan stemme

Også den reisende leser vil kunne være med og stemme. Du kan selv gå inn på Reiselivsmessen i Oslo sin facebookside, og gi din stemme der i posten som handler om Årets reiseblogger. Du stemmer ved å kommentere bildet av din favoritt. Folkets favoritt og vinneren av denne avstemningen har gode utgangspunkter når panelet skal ta sin avgjørelse. Juryen vil se på sine egne kriterier for hva som gjør en reiseblogg god, og vurdere dette opp mot hva folkemeningen er.

Reisevant

Den særdeles reisevante hadselværingen Ann-Mari Gregersen har siden 2012 skrevet på fulltid om hoteller, spisesteder, shopping, spaopplevelser, sightseeing og te. Gregersen bor og jobber med base i Danmark, men en kikk på bloggen avslører at hun naturlig nok reiser mye. Du kan se en liten oversikt over aktiviteten i 2016 nederst i saken.

Hjem til sommeren?

- Når kommer du hjem til Vesterålen?- Jeg håper å dra hjem til sommeren, om ikke før. Jeg er med i et nordisk blogg-kollektiv som heter Nordic TB, og mange turistbyråer og turarrangører inviterer oss rett som det er på turer. Så kanskje noen i Vesterålen vil samarbeide med oss? Norge vil alltid være det kjekkeste reisemålet, og da selvsagt med Vesterålen på topp, smigrer Gregersen.

Ikke reiselei ennå

- Du blir ikke reiselei?- Det kan være fare for det, men ikke ennå. Beste reisemål vil jeg si var med Hurtigruta for noen år siden. Vi dro avsted fra Bergen til Stokmarknes på vinteren, og det var en flott opplevelse med fantastisk natur og nordlys-alarm og det hele. Da været var som verst, lå vi i land noen ekstra timer i Trondheim og ble busset til kino i byen. Strålende service altså.

På reisefot i 2016

Januar: Helsinki og Tallinn Februar: Stockholm Mars: New York og Denver April: Oslo Mai: Gdansk og Sopot i Polen, Færøyene September: Autostadt, Braunsweig og Wolfenbüttel i Tyskland, Latvias vestkyst i bil Oktober: Benidorm i Spania, Bergen i Norge November: London i Storbritannia, Zagreb i Kroatia Desember: Lübeck, Tyskland