Ja, det blir Bjørnskinnfestival neste sommer, sier Silje Lehne Michalsen.

Siste helga i juli 2013 rigges det til med scene og lys på lokalet i Bjørnskinn. Det blir nok en gang et variert program med noe for en hver smak: Massevis av kultur i ulike former, med størst fokus på musikk.

- Kanskje Norges fineste festival, sa Tuva i Valkyrien Allstars i fjor. Dette er akkurat det vi ønsker å være og noe vi strekker oss etter. Kvalitet i alle ledd er viktig for oss, både når det gjelder musikk, sceneproduksjon, mat og kaffe. Samtidig ønsker vi å bruke de eksisterende ressursene i bygda og bruker derfor blant annet det tradisjonsrike lokalet som festivalarena, forteller Lehne Michalsen. Hun lanserer samtidig et julegavetips til dem som ellers har alt.

- Folk flest har alt de trenger og det er ofte vanskelig å finne julegaver. 1. desember blir festivalbillettene til Bjørnskinn2013 lagt ut for salg. Vi slår derfor et slag for festivalbilletter som julegave i år, det være seg til storebror, bestemor og jobbkameraten din. Så kan man sammen glede seg til festival hele våren, oppleve det på sommeren og mimre utover høsten. Miljøvennlig, sosialt og kulturelt  - rett og slett den perfekte julegave, mener Lehne Michalsen.

- Vi er utrolig takknemlig for alle som bidro og deltok på årets Bjørnskinnfestival og håper flest mulig har lyst å være med på å gjøre Bjørnskinn2013 til årets opplevelse. Vi gleder oss i alle fall, sier hun.