Berg Olsen, som bor i Vassvika rett før man kommer Melbu, ble lei av sitt trasige postkassestativ og fikk en idé:

- Det var gammelt og så ikke ut. Jeg måtte lage noe nytt. Det er fortsatt ikke helt ferdig. Jeg vil at det skal være vinddrevet, og at lysprosjektet skal gå på solcelle-energi.

Pynta stativ

Stativet fungerer både som postkassestativ, og som stativ for søppeldunken. I tillegg er det pyntet med blant annet sjørøverflagg, Donald Trump-flagg, vimpler og annet.

Han har fått flere kommentarer på prosjektet. Særlig etter at Trump-flagget ble synlig etter valgseieren til Donald Trump.

- Det artige med det er at stativet har spådd sannheten. Jeg bestilte Clinton- og Trump-flagget samtidig. Bare timer etter valgseieren lå Trump-flagget i postkassa. Jeg synes han er en artig kar, Clinton virker sur, sier Berg Olsen.

Sjørøver

Sjørøverflagget som pryder postkassestativet er til for ungene.

- De digger jo sjørøvere, sier Berg Olsen.

Han har enn så lenge ikke fått noen naboklager på det kreative postkasseprosjektet.

- De har derimot vært med på å sponse dette med å stille opp med ting som kan brukes, forteller den kreative postkassestativeieren.

Nysgjerrige naboer

Nabo Espen Lehn har lagt merke til stativet, og forteller om nysgjerrige forbipasserende.

- Det har eskalert, men jeg har ingenting imot det. Jeg skjønner hvis det sjenerer noen. Jeg har observert stativet, og vet at enkelte bilister som kjører forbi på riksveien lurer på hva dette er for noe, sier Lehn.