Klokken 17:15 oppdaterer politiet på Twitter at de oppretter sak, men at det ikke er mistanke om promille på noen av førerne.

– Trafikken går nå som normalt på stedet, skriver de.

Hendelsen skjedde like før klokken fire. Da skrev politiet at nødetatene var på vei til stedet.

Den ene bilen skal ha havnet utenfor vegen. Alle involverte skal ha kommet ut av bilene, og politiet opplyser om at det er meldt om lettere personskader.

Ifølge Kai Eriksen ved politiets operasjonssentral er politiet fremme på stedet. En av bilene skal ha havnet et stykke ute på myra og på taket.

– Det er to biler som har kollidert. Vi har ikke fått helt opp hvor mange som var i hver bil, men det er snakk om lettere personskader. De er litt forslått.

Eriksen forteller at en bil har havnet utenfor veien og antakelig gått rundt flere ganger.

– Den lå visst på taket og de kom seg ut. Alle er våkne.

Foto: Cathrine Kaspersen

– Det er ikke en møte-ulykke. Det har skjedd i forbindelse med en forbikjøring. To biler i samme retning har vært borte i hverandre som da medførte ulykken.

Politiet kan ikke si noe om hastigheten, men peker på at det er 80-sone på stedet.

– Vi begynner å jobbe på stedet, og det må beregnes redusert fremkommelighet en tid fremover, opplyser Eriksen.

Politiet på stedet opplyser til VOL at en bil har forsøkt å kjøre forbi en bobil, og at en tredje bil har lagt seg ut samtidig og at de to bilene da har truffet hverandre.

De involverte tas hånd om av ambulanse og bilberging er fremme på stedet.

Foto: Cathrine Kaspersen

I en oppdatering på Twitter klokken 16:15 skriver politiet at de to bilene hadde et sammenstøt i samme fartsretning i forbindelse med at begge startet forbikjøring av en bobil.

– Det var en person i ene bilen og 3 personer i den andre bilen. Det vil blir redusert fremkommelighet på stedet fremover, skriver de.