Klokka 16.30 kan operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i politiet fortelle at de er på vei til stedet hvor syklene skal befinne seg.

– Vi er på tur ut der syklene er nå for å undersøke spor, sier han.

I skrivende stund ønsker han ikke å si om politiet har noen mistenkte i forbindelse med tyveriene.

Syklene skal være funnet etter tips fra publikum.

Syklene ble funnet etter tips. Foto: Marius Birkeland

Knust rute og ødelagte hjelmer

Kasserer i Vesterålen MC-klubb, Frode Henriksen, er glad for at syklene er kommet til rette.

De venter på at politiet skal gjøre seg ferdig med sine undersøkelser, slik at de kan få se hva slags tilstand syklene er i.

– Hva slags skader er det i lokalene?

– Vi har et vindu som er knust og en del hjelmer som er ødelagt. Vi må se om vi får det dekt på forsikringa. Det kommer takstmann i morgen som skal gå over og sjekke, sier Henriksen.

Da Frode Henriksen kjørte forbi bygget på tur til jobb la han merke til at døra var åpen, og et vindu knust. Foto: Innsendt

Har tyvene på video

Politiet ba om tips i saken ei pressemelding klokka 15.40 mandag ettermiddag. MC-klubben gikk selv ut og ba om tips på Facebook.

I tillegg til motorsykkelhjelmer skal tyver ha stukket av med to motorsykler: En rød Ducati og en stort/hvit KTM Orange.

Politiet skrev i pressemeldinga at de har overvåkningsvideo som viser gjerningspersonene forlate MC-klubben klokka 04.18 og kjøre i retning mot Andøya.

– Dersom det gjøres observasjoner av de aktuelle motorsyklene og/eller gjerningspersonene, er det ønskelig at politiet kontaktes på tlf. 02800, sa politietterforsker Morten Engen Jacobsen.