Jentene på NAV Bø har de to siste årene, i 2014 og 2015, arrangert fotballturnering i Lunahallen for ansatte i Bø kommune, åpent for publikum med tilhørende kafé.

Arrangementet omtales som det beste arbeidsmiljøtiltaket noensinne i kommunen, skriver Bø kommune i en pressemelding.

Brann- og redningsetaten ropte høyest i fjor: – Heia Brann!

Folket ville ha kanonball

Vinnerlaget Robek, bestående av Ingelin Bakken, Jan Åge Strangstad, Lisbeth Robertsen, Berit Bjørhovde, Frode Josefsen, Knut-Bjørnar Markussen og Rune Eriksen ble i fjor utfordret til å følge opp med et nytt arrangement i år.

Og de tok utfordringen på strak arm.

– Vi har jobbet godt med forberedelsene. Vi fikk blant annet klare tilbakemeldinger på at det kunne være hensiktsmessig å vri på type arrangement, gjøre noe annet. Med bakgrunn i en intern spørreundersøkelse blir det i år altså en kanonballturnering, og denne gangen kjører vi arrangementet i Bøhallen, sier komitéleder Rune Eriksen.

Les også: NAV arrangerer fotballcup

Publikum velkommen

De deltagende lagene er også denne gangen utfordret til å kle seg ut basert på tema. Beste kostyme og turneringens beste lag vil bli premiert.

Eriksen oppfordrer alle som har anledning til å komme og se på. De deltagende lagene vil bli presentert klokken 17. Dørene åpnes til kafè klokken 16.30.

– Dette kommer til å bli gøy. Vi gleder oss veldig. Hjertelig velkommen, alle sammen, sier Eriksen.