Etter at det verserte rykter om at hele prosjektet var skrotet, forklarte Behrens til VOL at kjøperne som hadde stått på interessentlista var tatt av.

– Vi har aldri "skrotet" prosjektet. Årsaken til at interessentene er tatt av lista er at de har stått der lenge. Husk at vi våren 2013 måtte se på prosjektet en gang til. Det tok tid og vi er nå kommet til det punktet at vi fristilte kjøpere på lista, sier Behrens.

Næring i første

Nå ønsker Behrens å redesigne deler av Sentrum terrasse. Utbyggeren har fått massiv kritikk for ikke å ha parkering i første etasje, i en bygning som legges i byens indrefilet, svært sentralt.

– Parkering er noe av det vi ser på, eksakt hva planene blir, er usikkert, sa Behrens til VOL tidligere i måneden.

Tirsdag bekrefter eiendomsutvikleren overfor Bladet Vesterålen at han ser på muligheten for næringsarealer i første etasje.

Venter på høyde?

Et annet vesentlig aspekt med Kvartal 13 er at byplanen er utsatt til sommeren. I den kan det ligge flere gulrøtter for Behrens.

– Det kan være at byplanen kan gjøre noe med byggehøyden på prosjektet. Vi må se nærmere på flere muligheter, sa Behrens til VOL tidligere i måneden.