Det melder Bø IL og Vesterålskraft i ei pressemelding.

- Dette er en god og viktig avtale for oss. Samarbeidet med Vesterålskraft Strøm gjør oss enda bedre rustet til å holde aktiviteten oppe, samt at vi også kan fornye oss utstyrsmessig. Bø IL har undergruppene fotball, turn, skikarusell og arrangerer “Vetten Opp”, sier nestleder i Bø IL , Hege Bruun.

Vesterålskraft Strøm er på sin side også godt fornøyd med avtalen.

- Bø IL  fremstår som en veldrevet klubb med stolte tradisjoner. Det er også imponerende med den fantastiske store gruppa som Bø Gym og Turn har blitt for klubben. De har på få år vokst til å bli den største enkeltstående gruppa i Bø IL med over 130 aktive,sier Rune Ditlefsen i Vesterålskraft.

Samarbeid

Han fortsetter å si at de har sett det er et flott samarbeid mellom klubbene i Bø, og initiativet og dugnadsorden står svært sterkt i bygda.

- Dette inspirerer oss veldig. Som den eneste lokal eide kraftleverandøren, anser vi det som et svært viktig samfunnsansvar å bidra til  idrett og kultur også i Bø kommune, sier Rune Ditlefsen i Vesterålskraft Strøm

Nestlederen i Bø IL gleder seg nå stort til helga.

- Nå gleder vi oss bare til helga når det store kretsturnstevnet tar løs med 7-800 turnere, trenere og foreldre fra hele regionen, sier en fornøyd nestleder i Bø IL.