Midtre Hålogaland politidistrikt har ryddet opp i gamle saker, og seks personer har nå fått sin straff for ulovligheter i trafikken. Fem tilfeller av råkjøring, samt en vestlending som nektet å slutte å kjøre lastebil uten gyldig førerkort:

Vossing uten lappen

En mann i 50-åra fra Voss har fått en bot på kr 15.000,-, subsidiært 30 dager i fengsel. Dette for at han i januar i Gullesfjord i Kvæfjord førte lastebil til tross for at han ikke hadde gyldig førerkort for klasse C1. Samt for at han i juni på E6 ved Minnesund i Eidsvoll førte en lastebil til tross for at han heller ikke nå hadde gyldig førerkort for klasse C1.

Glad i gasspedalen

En mann i 40-åra fra Øksnes kommune har fått en bot på kr 8.000,-, subsidiært 16 dager i fengsel - for at han i juli i Øksnes kjørte personbil med en hastighet av 89 km/t, til tross for at høyeste hastighet på stedet ved skilt var 60 km/t. Førerkortbeslag i 4 mnd.

Travel sortlending i 60-sona

En mann på i 20-åra fra Sortland har fått en bot på kr 8.000,-, subsidiært 16 dager i fengsel. Dette for at han i juli i Sortland kjørte personbil med en hastighet av 87 km/t, til tross for at høyeste tillatte hastighet på stedet ved skilt var 60 km/t. Førerkortbeslag i 3 mnd.

Øksnesværing på Sortland

En mann i slutten av 30-åra fra Øksnes kommune har fått en bot på kr 8.000,-, subsidiært 16 dager i fengsel, for at han i mars i Sortland kjørte personbil med en hastighet av 90 km/t, til tross for at høyeste tillatte hastighet på stedet ved skilt var 60 km/t.

122 i Kjerringnesdalen

En mann på 23 år fra Lødingen har fått en bot på kr 10.000,-, subsidiært 20 dager i fengsel. Dette for at han i juni i Kjerringnesdalen i Sortland kjørte personbil med en hastighet av 122 km/t, til tross for at høyeste tillatte hastighet på stedet ved skilt var 80 km/t. Førerkortbeslag i 5 mnd.

Voksen trønder med hastverk

En mann i 60-åra fra Skaun kommune har fått en bot på kr 8.000,-, subsidiært 16 dager i fengsel, for at han i juli i Frøskeland i Sortland kjørte varebil med en hastighet av 87 km/t, til tross for at høyeste tillatte hastighet på stedet ved skilt var 60 km/t. Førerkortbeslag i 2 mnd.