Sara Hanssen fra Melbu kommer inn som ny ung mor i kveldens episode av Unge mødre på FEM. Sara er 17 år og ble mor fjerde august, til en liten jente. Jenta har fått navnet Sofie Nicoline Osenbroch.

Sover godt

- Det har gått bra å bli mamma. Jeg stortrives i den rollen. Vi sover veldig godt om natten begge to. Jeg er nok veldig heldig, for Sofie Nicoline har ikke en gang vært syk, sier Sara til VOL.

Sara bor sammen med Bjørn-Tore Osenbroch, som jobber på Prix. Sara ser at det blir utfordrende å ta vare på et barn, og ser at også at økonomien kommer til å bli en utfordring.

Mamma hjelper

- Jeg bor veldig nært foreldrene mine. Jeg kan ringe til mamma dersom det er noe. Mammas sønn, Isak (6) er en utrolig stolt, liten onkel. Han skal hele tiden holde henne når vi kommer på besøk, og er veldig flink til å være med på å stelle henne.

Etter to runder med blodkreft har Sara en erfaring ikke alle andre har. Hvilke tanker gjør hun seg om det å bli syk igjen?

- Det var fem år siden jeg ble frisk sist. Det var veldig deilig å få den nyheten da. Jeg tar blodprøver hver fjerde måned, og i Tromsø hver fjerde måned for sjekk. Det ser veldig bra ut, sier Sara, som ikke ser for seg noe tilbakefall.

Her kan du følge Saras blogg:

Du kan se henne på TV-kanalen Fem onsdag kveld.

Introfilm om Sara på Unge mødre: