Intensjonen med campen var å gi Taekwon-Do-utøvere fra henholdsvis Hadsel, Sortland, Harstad, Evenskjer og Rishøyhamn, et godt og variert treningstilbud. Både barn, ungdom og voksne fikk servert kunnskap tilpasset erfaring og nivå.

- Det var en fin samling av både nybegynnere, "gamle" utøvere og flere sortbelter og landslagsutøvere. En slik variasjon mellom leirdeltakerne gjør det lettere for alle å lære noe nytt, ikke bare fra instruktørene, men fra utøvere fra andre klubber også, heter det i en pressemelding fra klubben.

Nunchaku

Instruktørene Ken-Thomas Kvæl og Kjell Arne Finnesen hadde lagt opp til et variert program, der blant annet mønster, sparring til selvforsvar mot kniv og bruk av såkalt nunchaku, sto på programmet.

- Mye av dette var nytt for mange, og det ble derfor en interessant og lærerik helg for alle, uansett hvor mye eller lite de hadde lært på trening fra før av, står det å lese i pressemeldingen.

Det ble gjennomført sju treninger i løpet av helga, der alle hadde et nytt søkelys og tema. Leiren fant sted på Risøyhamn skole.