Allerede bare ett par minutter inn i kampen fikk bortelagets Mats Torbjørnsen ledig rom på sekstenmeteren. Det straffet seg for hjemmelaget og 0-1.

Bortelaget hadde mange sjanser og mye fint spill. Etter 25 minutter doblet Martin Reinholdtsen ledelsen for bortelaget etter han satt pannebrasken i bortre hjørne etter ett innlegg fra venstre. Rett før pause sørget samme mann, og ligaens toppscorer, for 0-3. Kampen var kjørt.

Etter 57 minutter la Roy Poulsen på til 0-4. Marius Andreassen fikk rødt kort etter to hasardiøse taklinger åtte minutter senere. Rett etterpå lagde kaptein Truls Knudsen 0-5 på Sandnes kunstgress foran vel 30 tilskuere.

- Morild er verdige vinnere av divisjonen. De er utrolig effektive og er gode på siste tredjedel, sier kaptein for Stålbrott/Melbo, Daniel Riibe.