Klokka 19 lørdag kveld spiller Vesterålen futsal eliteseriekamp mot Grorud i Trondheim.

Grorud er regjerende seriemester og slo Vesterålen 4-0 i forrige kamp.

Vesterålen har dermed et vanskelig utganspunkt fra før, men i tillegg har nå forsinkelser i flytrafikken gjort at kampen kan bli enda tøffere.

Les også: Fra tetstrid til kamp for å unngå nedrykk

– Verst at keeperen mangler

Keeper Emir Resulbegovic og utespiller Ervin Kozica bor nemlig begge på Østlandet og skulle ta fly fra Gardermoen til Trondheim for å spille kveldens kamp. Flyet ble forsinket to ganger.

– Verst er det at vi mangler keeperen vår og ser ut til å måtte ha en utespiller i mål. Men flyet har lettet nå, så det er en liten mulighet for at de rekker det om de kommer seg rett fra flyplassen til hallen, sier lagleder Martin Størkersen Myrlund.

Les også: Vesterålen futsal fikk bank av Sandefjord

Holder avstemming

I 17-tiden ble det lagt ut en oppdatering på Vesterålen futsals Facebook-side:

«Flytrøbbel!! Emir og Ervin har fått flyet utsatt 2 ganger og rekker ikke kampen i dag. Hvem mener du bør stå i mål!? Kommenter under! Mathias, Jonathan, Tobias V, Thomas, Tore, Marius eller Espen?»

– Kommer dere til å sette den med flest stemmer i mål?

– Tja, vi får se om vi gjør det. Vi har jo ingen andrekeeper. Men det er nok noen som har stått mer i mål enn andre, så vi bør uansett gå for dem, sier laglederen.

Og kampen tror han blir vanskelig, selv om den faste keeperen skulle rekke den.

– Det blir en tøff match, det blir det jo i alle kampene. Grorud ble mestere i fjor og har et bra lag. Vi håper likevel på å kunne revansjere 0-4-tapet, sier han.

SISTE: De to spillerne rakk kampen: «På magisk vis klarte Emir og Ervin å komme seg til hallen! 18.45 var de på plass! Deilig», skriver Vesterålen futsal på Facebook.

Du kan se kampen mellom Grorud og Vesterålen live her på VOL fra klokka 19.