Jenta visste ikke hvor de skulle da de satte seg i bilen fredag. Det ble avslørt i løpet av bilturen, ved at foreldrene hadde oppretta en videosnutt på iPaden hvor de fortalte om turen. Det ble også en bursdagsgave for Luisa som fyller 10 år på søndag.

Luisa Johnsen er litt sjenert, men ansiktet lyser opp når Dagnys lydsjekk kan høres utenfor Skibsgården, hvor undertegnede møter Luisa og foreldrene samt noen venner.

– Luisa liker Dagny veldig godt. Hun  har blant annet plakat av henne på rommet. Mange av vennene hennes er også her i dag for å se Dagny, sier pappaen Truls Johnsen

Familiefæsterålen ble redningen

9-åringen fra Hamarøy er stor fan av Dagny. De hører på Dagnys låter både hjemme og i bilen.

– Vi så jo at hun skulle spille på Fæsterålen, men siden det er 18-årsgrense kunne ikke Luisa dra. Det ble hun litt lei seg for, sier Johnsen. Heldigvis oppdaget en venn av familien at Dagny også var blant artistene som skulle spille på Familiefæsterålen. Det arrangementet skryter familien av.

– Jeg syns det er bra at de også har et opplegg for barna, at barna også kan få med seg festivalstemninga. Jeg er selv opprinnelig fra Bø, så jeg har noen venner som er på Fæsterålen hvert år, og sender masse bilder. Det er vel nesten på tide å ta turen selv, sier Johnsen, som ikke selv har billett til festivalen i år.

Møtte Dagny på Mix

Familiefæsterålen var en stor suksess, barna syns det var topp, sier Johnsen lørdag kveld, etter konserten.

– To av barna traff Dagny inne på Mix etterpå! De fikk tatt bilde sammen med henne. Luisa gikk glipp av det, men hun syns likevel det var den beste bursdagsoverraskelsen hun kunne ha fått, å se Dagny «på ordentlig». Et herlig minne, sier han.

Siden familien skulle videre på bryllup, fikk Luisa ikke blitt igjen for å få Dagnys signatur. Men hvem vet, hun kommer kanskje tilbake til Familiefæsterålen en annen gang?