Det framgår av ei pressemelding.

Kristina har satset på heltid på triatlon siden i september i fjor og sier selv at hun har utviklet seg betydelig over de siste ni månedene. Hun er tydelig på at hun har en målsetning om å kjempe om gullet i morgen.

Olympisk distanse går over 1600 meter svømming, 40 kilometer sykling og 10 kilometer løping i det som hun beskriver som en teknisk vanskelig løype.

Kristina er likevel klar på at alt må klaffe for å kunne kjempe om gullet i morgen i et startfelt som er sterkere enn i fjor. Hun tok sølv under begge NM-ene i fjor. Det er spesielt to juniorer som er kommet opp i seniorklassen som er svært raske og sterke i tillegg til fjorårets gullvinner som stiller til start.

Ingenting å spare på

På spørsmål om hva taktikken er i morgen svarer hun at hun kommer til å kjøre på med 100 prosent fra start.

– Det er ingenting å spare på. Jeg er godt trent og på et helt annet nivå enn i fjor hvor jeg måtte holde igjen litt i starten av syklingen for å stå distansen ut. Jeg har totalt tre sølvmedaljer i eliteklassen fra før. Nå er det gullet som gjelder. Så får vi oppsummere i morgen å se hva det rekker til, sier hun i pressemeldinga.

Videre tilføyer hun at toppidrett er underholdning og at hun skal gjøre det hun kan for å underholde med et sterkt løp.

På'an igjen neste helg

Allerede neste helg går NM på langdistanse i Sandnes. Det er kun en uke mellom de to konkurransene. Det er ikke optimalt, men hun mener selv at hun er sterk nok til å takle trykket både fysisk og mentalt for å kjempe helt i toppen under begge NM-ene.

Langdistanse-NM går over distansen 1900 meter svømming, 90 kilometer sykling og 21 kilometer løping. Hun mener selv at det er her gullsjansene er størst på hennes favorittdistanse.