Det ble med ett mål på straffe for SIL da de tok i mot Glimts andrelag i Blåbyhallen mandag ettermiddag. Kampen endte 1-1, et resultat SIL-trener Espen Bakke Gusjås ikke var fornøyd med.

- Slike kamper skal vi vinne, og jeg er utrolig skuffet over at vi ikke gjør det i dag, sier Bakke Gusjås til VOL etter kampen.

- Det er ikke dårlig å ta ett poeng hjemme mot et brukbart Glimt-lag, men hvis vi skal være med der oppe - gir ett poeng oss lite, mener treneren.

I tillegg til at flere sentrale SIL-spillere allerede var ute med skader før dagens kamp, måtte både Markus Aasland, Marius og Anders Jørgensen gi seg underveis i kampen mandag.

- Det er aldri gunstig å ha så mange sentrale spillere skadet. Vi har mange, og det er ergelig. Men samtidig betyr det at andre får muligheten til å vise seg frem. Torbjørn Miklegard er et godt eksempel på at ungguttene kan spille seg inn på laget. Han er bra, sier Bakke Gusjås.

Se videointervju med treneren over.

Med uavgjort i mandagens kamp er Sortland fortsatt ubeseiret i årets serie. Sortland ligger nå på andreplass på tabellen med 15 poeng, Junkeren topper med 16. Neste kamp for Sortland er førstkommende lørdag mot Medkila.

Spillerbørs Sortland:

3 poeng: Per Eirik Karlsen

2 poeng: Torbjørn Miklegard

1 poeng: Toms Mezs