Wiggo K. Nilsen startet Vesteråls-Revisjon AS i 1982. Han blir med videre som daglig leder i det nye selskapet. Foto: Gaute Bergsli

– Det er vanskelig å være små og stå i konkurransen med de nasjonale kjedene. Det er en fordel å være mange i lag, og vi er nå det største frittstående revisjonsselskapet nord for Trondheim. Vi er opptatt å være lokalt eid.

Det sier daglig leder Wiggo K. Nilsen, som startet Vesteråls-Revisjon AS helt tilbake i 1982.

Firmaet har fra 1. januar hatt drift sammen med Kyst-Revisjon AS, som ble etablert på Myre av Knut Wiggo Johansen i 2007. Når de to selskapene formelt er blitt til ett fra 1. juli, blir navnet på revisjonsselskapet endret til Revicom AS.

Les også: Vesterålsfirma oppretter distriktskontor i Tromsø

Nøytralt navn

Til sammen har selskapet i overkant av 800 kunder, mange av dem utenfor regionen.

– Med den teknologiske utviklingen spiller det nesten ikke noen rolle lenger hvor revisoren sitter, og vi har mange av kundene våre utenfor Vesterålen, spesielt i Oslo, Bergen, Tromsø, Finnmark og Svalbard. Da er det er greit å ha et mer nøytralt navn som kundene utenfor regionen også kan forholde seg til, sier Nilsen om navnevalget.

Les også: Stifter nytt selskap

Alle blir med videre

De to selskapene har til sammen hatt 21 ansatte, og alle blir med videre i Revicom AS.

Hovedkontoret ville ligge i Strandgata 30 på Sortland. I tillegg skal revisjonsfirmaet fortsatt ha avdelingskontorer i Storgata på Myre, Måkeveien på Børøya i Hadsel og Seminarbakken i Tromsø.