– Ungdommen kom til meg og spurte om jeg ville hjelpe dem slik at arrangementet fikk et mer profesjonelt preg. Vi har tatt oss av alt som har med management og det tekniske å gjøre, sier Stein Inge Pedersen i Deadline Media.

Elevrådet Stort maskeradeball på Sortland med Katastrofe og Sandra Lyng: – Det blir en unik fest som samler ungdom fra hele Vesterålen Onsdag 24. mai inviterer elevrådet ved Sortland videregående skole og Deadline Event til stort maskeradeball i Kulturfabrikken.

Det er elevrådet ved Sortland videregående skole som arrangerte maskeradeballet, sammen med Deadline Event. Alle gjestene som var fra 16 til 19 år, ble oppfordret til å bære pent antrekk og ikke minst spennende masker.

Det manglet i alle fall ikke på sistnevnte rekvisitt i Kulturfabikken. Maskene var av svært ulik art og noen hadde sågar funnet frem svært eksotiske masker.

To av dem VOL traff, var Kristine Nergaard og Sofie Nikolaisen. De kunne fortelle at det var litt vanskelig å finne masker de var fornøyde med.

– De skal passe med klærne, så det har vært litt styr å finne gode masker, forteller Nergaard.

Vil gi unikt tilbud

Hovedintensjonen med arrangementet har vært å gi et tilbud til de mellom 16 og 19, som ikke akkurat kan velge og vrake i kulturelle fritidstilbud av det festlige slaget.

–Vi ønsker først og fremst at folk skal ha det gøy. Juleballet var ingen stor suksess og derfor ville vi lage til et sosialt samlingssted for ungdommen det det skjer noe og er mye liv. Og da fant vi ut at vi ville arrangere maskeradeball, noe som ikke er gjort i Vesterålen før, sier Andre Wollvik, som er styremedlem i elevrådet.

Hovedattraksjonen for mange av ungdommene i forbindelse med maskeradeballet var nok Katastrofe og Sandra Lyng, som sto for de musikalske innslagene.

I bildegalleriet over kan du se bilder fra maskeradeballet.