Etter lang tids planlegging av Ulvøyrennet, som for første gang blir en del av det nye konseptet Ulvøytrippelen, så er det en skuffet Einar Roger Pettersen i Melbo skiklubb som må meddele at søndagens tradisjonsrike renn må utsettes.

- Vi tok en avgjørelse onsdag kveld, og landet på at vi dessverre må utsette rennet. Det er i og for seg nok snø til å få gjennomført renn, dersom start og mål hadde vært flyttet noe opp i terrenget. Per akkurat nå er det fantastiske forhold i løypene, og dersom værmeldingen tydet på godt vær i helgen, så hadde vi selvsagt gjennomført rennet, sier Pettersen.

- Nå meldes det imidlertid mye regn til helgen, og vi vil jo at Ulvøyrennet skal være hyggelig å være med på. Derfor utsetter vi det til andre påskedag. Nå må jeg understreke at Ulvøyrennet skal gjennomføres denne sesongen, dersom vi ikke er så uheldige at all snøen forsvinner. Det har vært jobbet mye med å få på plass rammeverket til Ulvøytrippelen, som altså skirennet er en del av. Derfor er vi oppsatt på å gjennomført planene, sier Einar Roger Pettersen.

Ulvøytrippelen består altså av skirennet, sykkelturen og løpe/gåturen over Hadseløya. Her kan du lese mer opp trippelen.

Det varslede uværet skaper også problemer for Melburennet, som etter planen skulle vært arrangert førstkommende lørdag.

- I god dialog med skiklubbene i Kabelvåg og Svolvær har vi besluttet å flytte vårt renn til neste lørdag i stedet for nå. Start og mål flyttes opp til Vaksdalsvannet, hvor det er mye snø, forklarer Einar Roger Pettersen.