I helga er 24 jentelag og 16 guttelag i Stjørdal for å konkurrere om NM-tittelen i volleyball i klassen U15. 15-årslagene til både Øksil og Sortland VBK er på plass i trøndelagsbyen for å kjempe om den gjeve tittelen.

Tidlig fredag var lagene i gang i Stjørdalshallen.

Tøff kamp for Øksil-guttene

Øksils guttelag tapte fredag alle sine tre kamper mot Tønsberg Volley, Oslo Volley og Austrått IL. Dermed er de ute av kampen om NM-medalje. Nå kan lagets beste plassering bli nummer 13.

- Vi har et ungt lag. Samtidig har vi mange gode spillere fra våre yngre årsklasser. Vi er derfor helt sikre på at neste år vil vi kjempe i en annen ende av resultatlista, skriver Øksil på sin hjemmeside.

Jentene videre

Jentelaget fra Øksnes vant sin første kamp mot Kolbotn IL 2-0. Samme resultat ble det da jentene møtte Kristiansand fredag ettermiddag.

- Det var en solid kamp hvor jentene hadde full kontroll. God serving og få feil gjorde at jentene sikret seier, skriver Hanne Steen på Øksils hjemmeside.

Laget, som allerede har vunnet NNM i 2015 og alle rankturneringene i region Nord i inneværende sesong, er dermed klar for åttendedelsfinale lørdag.

Tap for Sortland

Sortland Volleyballklubbs jenter tapte sin første kamp fredag formiddag 0-2 mot Strand-Ulv. Senere på ettermiddagen måtte de også se seg slått 0-2 av KFUM Stavanger.

Resultater og livestream fra helgas kamper finner du her.

Gjennom helga gjøres det avstemninger over hvilke kamper som skal streames live på nett. Vil du stemme på lagene fra Sortland eller Øksnes? Det kan du gjøre her.