Kristensen overtok Sjyen Mat på Sandnes i vinter. Butikken var slett ikke ukjent for ham, da han har drevet den tidligere fra 2012 til 2013.

-Jeg ser et stort potensiale i nærbutikken her. Men slik det har vært den siste tiden, er det veldig viktig at lokalbefolkningen bruker butikken. Ellers vil vi ikke klare å drive den.

Kristensen trives godt med butikkdriften på Sandnes, og tror folk er glade i nærbutikken sin. Det har eksistert butikk på Sandnes i mange tiår, og han opplever at tilbudet settes stor pris på.

-Det er spesielt pensjonister og skoleelever som er flittige kunder her. Småbeløpene er viktige, men det er hverdagshandelen som bærer økonomien, sier han.

Kristensen sier at butikken har gode erfaringer med å ha åpent søndager og helligdager, men at dette dessverre ikke holder i lengden.

-Når omsetningen er dårlig gir det ringvirkninger, som nok kan synes på varesortimentet. Vi skal prøve å holde hjulene i gang, men som alle andre butikker må vi ha en viss omsetning for å holde det gående, sier Kristensen.