Under Reginedagan spilte Ola og Lars Bremnes konsert i Malnes kirke søndag,sammen med bøfjerdingen Julie Willumsen. Ingen gikk skuffethjem.

Det var mange oppmøtte, kirken var full, og alle plassenevar tatt. Julie startet med flere av sine egne sanger, der i blant "Vito" og "ikkje vekk mæ før æ våkna". Sammen med henne spiltegitaristen Terje Nohr. Gitaristen har reist rundt sammen med Ola og Lars påflere konserter i sommer og ved flere tidligere anledninger.

Julie gjennomførte med glans, at hun har talent er detingen tvil om. Da hun var ferdig, kom Ola og Lars Bremnes på scena, og iBremnesstil, klarte de å ha med både spøk og alvor.

Det toppet seg på de to siste sangene, der det ble aplausi hele rommet, når sangene startet. Først Lars´ "Å kunne æ skrive" ogtil sist Olas "Har du fyr?".

- Det er stas å få være med på Reginedagene. Vi harsansen for Regine Normann, hun har skrevet mange flotte historier. Malnes Kirkeer ei flott kirke, sier Lars.

- Vi prøver alltid å tenke på rommet vi spiller i. Vitilpasser setlista ut i fra hvor vi spiller, og prøver å ha med et vidtspekter, sier Ola.

Det er ikke mange som får spille og synge sammen medbrødrene Bremnes. Det fikk Julie gjøre.

Hun fik til og med være med på denpopulære sangen "Å kunne æ skrive".

- Det var stas å få være med å spille sammen med Ola ogLars. Jeg spilte sammen med Lars i fjor, men har aldri spilt med Ola før. Detvar veldig gøy, sier hun.