- Dette er den beste konserten jeg har vært med på noen gang, sier May Liss Remme Andersen

Hun har 15 års erfaring fra Bø gospelkor og er strålende fornøyd med konserten i Malnes kirke.

- Det var en spesiell opplevelse å synge i koret i kveld. Det var så mange følelser, og også noen tårer. Det var en veldig flott konsert, sier hun.

Den halvannen time lange konserten, som ble dirigert av Jardar Johansen og akkompagnert av Skjalg Bjørstad, Hans T. Isaksen, Bjørn Hofstad og Lorentz Aspenes, hadde stor spennvidde. Publikum fikk både latter, alvor og ikke minst en musikalsk opplevelse som traff mange.

- Fantastisk dyktige

Hallbjørg Johansen var blant de som overvar konserten.

- De er fantastisk dyktige. De er så gode på å lage stemning. Jeg, og mange andre her, ble revet med. Man går ikke uberørt ut av en slik konsert, sier hun begeistret, før hun legger.

- Jeg synes det er fantastisk at vi får til noe så bra i lille Bø.

Tørket tårer

England Brooks skrytte også av gospelkoret under konserten. Hun måtte til og med få låne en våtserviett fra noen i publikum da den musikalske opplevelsen ble for sterk.

- Det er fantastisk å være tilbake i Bø med et så fantastisk kor. Dere synger så vakkert, uttrykte hun begeistret.

Gjestedirigent Jardar Johansen var selv både høyt og lavt under konserten og hadde så vidt pust igjen etter halvannen time.

- Dette var artig. Det så ut som om publikum koste seg i alle fall. Og så er alltid artig å komme tilbake til Vesterålen, også fordi kona mi er herfra, sier Johansen.