Før kampen var det knyttet mest spenning til hvor Vesterålen skulle ende på tabellen. Nord/Sprint var etter Vegakameratenes tap lørdag kveld, allerede sikret plass i eliteserien neste år.

Vesterålen kunne havne på alt fra 4. plass til 2. plass.

Etter at Sjarmtrollan vant sin kamp mot KFUM, og Vesterålen vant 4-1 mot Nord/Sprint, endte det til slutt med bronse for Vesterålen futsal.

Karl-Christian Karlsen sendte Vesterålen oppskriftsmessig i ledelsen etter 13 minutters spill.

Nord/Sprint utlignet to minutter etter da William Aas satte inn 1-1.

Vesterålen satte så inn 2-1 like før pause på straffe etter at Nord/Sprint pådro seg sitt sjette frispark sekundet før full tid. Adrian Pedersen satte det enkelt i mål.

I andre omgang kjørte Vesterålen kampen fra start til slutt.

3-1 kom etter fire minutters spill da Aleksander Lenning satte ballen  i mål. Tre minutter senere fastsatte Thomas Aloyseous sluttresultatet til 4-1.

Dermed ble det altså bronse til Vesterålen.