– Det har vært mye møtevirksomhet for å få dette til, men endelig kan vi slippe jubelen løs, sier kommunikasjonssjef Martin Trovaag i en pressemelding.

Bandet som definerte 90-tallets dancepopsjanger har solgt over 38 millioner solgte plater på verdensbasis, de har nesten 12 millioner månedlige lyttere på Spotify, og musikkvideoen av “Barbie” nådde 1. mrd visninger på YouTube i 2022 - altså før all oppmerksomheten som kom med Barbie-filmen. Og nå kommer de altså til Vesterålen:

– Det er smått utrolig at vi fikk Aqua til Fæsterålen. Forutenom her, har de bare lansert konsert i Oslo Spektrum pluss en stadionkonsert på Vestlandet i Norge. De kommer rett fra England og skal videre til Spania etter Fæsterålen, avslører Trovaag.

Normalt har ikke Fæsterålen sluppet hvilken dag artister skal spille før et par måneder før festivalen. Årsaken til dette har handlet om logistikk, men med Aqua gjør de unntak:

Alene om Aqua

– Siden vi er alene om Aqua i Nord-Norge, blir det nok en del trøkk på de. Derfor tenkte vi at det var greit å være tidlig ute. Det handler jo både om overnatting og transport, sier Martin.

Klassikere som 'Barbie Girl', 'Doctor Jones', og 'Turn Back Time', samt nye hits kommer garantert til å skape med kjente massedainsen på Fæsterålen. Lørdagen på Fæsterålen blir dermed en kveld fylt med nostalgi, energi og uforglemmelige øyeblikk.