Selv om sommerværet har vært noe variabelt, har antallet besøkende strømmet til Oppmyre camping.

– Hvis du ser på juli og august så er det ganske fantastisk. Vi har hatt fullt omtrent hver kveld i hele juli, det er kjempeartig. Nå begynner det å dabbe av, men det er forventet. Når man kommer til midten av august så stilner det, sier Leif Karl Hansen.

På tide å ta steget og bli større

Gode tall til tross, Hansen vil selge eiendommen på 650 mål.

– Vi har god plass og har mye eiendom og dermed fine muligheter for en utvidelse. Men vi har besluttet å gi oss og vi holder på å selge, sier Hansen. Han tilføyer at det ikke er lysten det står på.

– Det blir spennende å se, det er et sterkt ønske for meg at det blir videre drift, sier han. Foto: Tone M. Sørensen

–  Vi har vurdert å selge i to år. Det har med arbeidet å gjøre, og selve arbeidsmengden, sier Hansen. Til daglig arbeider han ved fryseterminalen på Myre, men etter hvert skal han være mer ved Prestfjord sin fryseterminal i Holmen.

– Når man driver campingplass blir man veldig låst, og når man er en liten aktør må man gjøre alt selv, slik at vi fra mai til oktober ikke har kunnet dra noen steder. Og arbeidsmengden er hele tiden stor. Når vi ser ei slik økning som det vi ser nå, er det på tide å ta et steg til og bli større. Da blir det enda mer å gjøre, sier Hansen.

Han tilføyer at det må også investeres for å utvide, og at man har lett etter en kjøper som vil drive stedet videre. De har en person som ønsker å overta. Selv overtok han fordi faren hans ønsket det sterkt.

Rom for mye

Prisantydningen for eiendommen, som totalt er på 64.4107 kvadratmeter er på 7,9 millioner kroner. Eiendommen tilhørende eneboligen er fordelt på fire eiendomsteiger beliggende på Oppmyre og i området ved Stavdalsvatnet.

Småbåthavn med mye aktivitet, er noe av det Oppmyre camping har på eiendommen. Foto: Tone M. Sørensen