(Sortland-Tromsø2 2-0)– Jeg ganske fornøyd, men merker at det er en stund siden sist jeg spilte kamp, sier Svärups etter kampen.

Han innrømmer at han hadde visse utfordringer med å tilpasse seg kunstgresset, siden han mest vant til naturgress.

– Ballen går veldig raskt, i tillegg til at det er ganske hardt, men det er vel noe jeg blir vant til, sier han.

Vil score mer

Den nye angrepstilveksten til Sortland har som mål å putte flere mål i de resterende kampene.

– Jeg må komme ordentlig i gang og håper å score noen mål etter hvert, sier han.

Sortlandtrener Steve Edvardsen hadde hjertet i halsen til dommeren blåste i fløyta og var slett ikke sikkert på at guttene hans ville dra det i hjelp.

– Vi ledet 2-0 i det 87 minutt sist vi spilte mot Tromsø. Da ble det uavgjort, så jeg turte ikke ta noe på forskudd, sier han.

-Spilte veldig bra

Edvardsen synes at Sortland stort sett leverte en bra kamp. Kaspars Svärups mener han leverte varene i debuten.

– Han spilte veldig bra. Han har trent som bare det i de siste og det var nok godt for ham og endelig få kamptrening. Kaspars er stor, sterk og gir oss en ny dimensjon i angrep som vi ikke har hatt tidligere og han er derfor en spiller vi vil få stor glede av, slår han fast.

Skal klare tredjeplass

Med seieren mot Tromsø 2 ligger Sortland nå på en femteplass, a poeng med Skjetten på fjerde, som har ett plussmål mer. Edvardsen legger ikke skjul på at målet til slutt er å kapre tredjeplassen.

– Det tror jeg at vi skal klare. Selv om vi har hatt noen drittkamper i det siste, føler jeg at laget er på rett vei. Vi har trent godt og skal brette opp armene i de seks resterende matchene, sier han engasjert.

- Beste laget vi har møtt i år

Lørenskog borte er motstander nå til helgen. Det blir en tøff kamp, tror Sortlands trener.

– De ligger bak oss på tabellen, men er det beste laget vi har møtt i år. At det blir en tøff kamp, er det ikke tvil om. Men vi skal bite godt fra oss og gi dem kamp, slår Steve Edvardsen fast.